2016-01-04 07:32:02• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Oroszlán - Komoly problémákra számíthat

Napi horoszkóp január 4-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Hold a Mars uralta Skorpió jegyében áll, ez a bolygóállás szigorúvá és nagyon érzékennyé teszi az időszakot. Ma könnyebben megharagszik másokra, főleg a családtagjaira és a közeli barátaira. Ha korábban apró bosszúságok miatt visszafogta magát, ez a düh most kirobbanhat.

Bika: IV. 20. - V. 20.
A Vénusz a Nyilas jegyében áll, és közelít a Szaturnuszhoz. Most keményebben kell dolgoznia, és többet is vállalhat annál, mint amennyit kényelmesen el tud végezni. Néha nem ártana egy kis ellentmondás, amikor újabb és újabb feladatokat próbálnak önre sózni...

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A Merkúr a Vízöntő jegyében áll, kedvezőtlen fényszögben a Marssal. Nehéz lesz ma mindenkivel megőrizni a jó viszonyt, és lenyelni a kritikát. Igyekezzen elkerülni a nézeteltéréseket, és mielőtt beszélni kezd, gondolja át kétszer is a mondandóját!

Rák: VI. 22. - VII. 22.
A Hold és a Mars is a Skorpió jegyében áll, ingerlékenyebbé és türelmetlenebbé teszik önt, ez pedig könnyen problémákat okozat. Próbálja meg fegyelmezni magát, maradjon nyugodt, és keresse a közös megoldásokat. Ha egy kollégája túl sokat panaszkodik a munka mennyisége miatt, igyekezzen segíteni neki.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
A Nap együtt áll a Plútóval, és komoly próbák elé állítja önt. A Plútó mindent képes porig rombolni, és arra kényszerítheti önt, hogy minden hibát javítson ki az életében és a háztartásában is. Bár ez nem megy majd könnyen, de érdemes legalább hozzákezdenie.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Uralkodó bolygója, a Merkúr, kedvezőtlenül kapcsolódik a Marshoz. Utóbbi felgyorsítja a gondolkodását és a beszédét is, így a kritika előbb kibukhat önből, mint hogy kellően finomítaná azt, ebből pedig komoly problémák is származhatnak, mert megbánt vele másokat.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
A Hold a Skorpió jegyében kedvezőtlenül hat önre. Ma könnyen keveredik feleselges vitákba, erre ügyeljen!

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
A Nap együtt áll a Plútóval, és alkalmat ad önnek az önvizsgálatra, és arra is, hogy elemezze a párkapcsolatát. Akár egy új, rendkívüli kapcsolatot is létesíthet.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
Ön és egy ismerőse között anyagi természetű vita keletkezhet, amely annyira elfajulhat, hogy örökre megszakíthatják egymással a kapcsolatot. Igyekezzen minél barátságosabban rendezni ezt az ügyet!

Bak: XII. 22. - I. 19.
Az akaratereje sokkal nagyobb, mint azt a környezete elképzelhetné, és néha bizony könyörtelen is tud lenni. Jelen esetben kicsit engednie kellene a gyeplőn, legalább egy-két kérdésben.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Optimistának és sebezhetetlennek érzi magát, de legyen óvatos! Az Uránusz nagyon gyorsan mozog a Kos jegyében, ha nem gondolja át, rossz vége is lehet a kockázatvállalásnak. Jól járja körbe a lehetőségeket!

Halak: II. 19. - III. 20.
A Neptunusz kedvező fényszögben áll a Holddal: ma könnyen megy majd a viták elsimítása. Ha szeretne leadni pár kilót, kezdje az életmódváltást sportolással, és csak később egészítse ki azt diétával.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: